Beauty | Whitening Power

Hi loves,

Vandaag ga ik jullie vertellen over een nieuw product dat ik heb gevonden. Namelijk de Galactomyces 95 Whitening Power Essence van COSRX, dat is een hele mond vol (I know..) Ik zal eerst een kleine uitleg geven van het product en erna mijn mening erover vertellen. Vind ik het wel of geen fijn product? En het belangrijkste, doet het product wat het moet doen?

De¬†Galactomyces 95 Whitening Power Essence is een essence in het “hart” van de Koreaanse huidverzorging. Het herstelt namelijk je vochtbalans, stimuleert celvernieuwing en huidherstel. Whitening in de naam is een beetje misleidend. Het is namelijk niet zo dat deze essence je huid bleekt. Helemaal niet zelfs! Het zorgt er alleen voor dat je een egalere teint krijgt.

Waarom heb ik zelf voor dit product gekozen? Nou, ik word snel rood in mijn gezicht met name rondom mijn wangen. Heel veel makeup op doen is voor mij niet de oplossing om mijn huid rustiger te krijgen. In tegen deel zelfs, hoe meer makeup ik op doe hoe slechter mijn huid erop reageert. Vandaar dat ik aan een creme of lotion dacht om mijn huid te kalmeren.

Het product zelf ruikt eigenlijk nergens naar. Dat vind ik persoonlijk niet erg. Ik word snel misselijk als ik veel dingen door elkaar ruik, als ik die dag ook al parfum op heb hoef ik niet van alles daarbij te ruiken. De substatie ervan is waterig maar voelt toch wat dikker aan dan bijv een tonic. Zodra je het op je huid aanbrengt is het makkelijk uit te smeren en het blijft niet aan je vingers plakken.

Na het product 1,5/2 weken te hebben getest kan ik zeker wel zeggen dat ik resultaat zie. Mijn huid voelt zachter aan ipv droog. Ook merk ik dat de roodheid in mijn wangen langzaam minder wordt. Ik heb het product iedere dag op gedaan nadat ik gezicht ‘s avonds had gereinigd. Ik deed ongeveer¬†1 – 2 pompjes van deze essence op de palm van mijn hand en begon daarna mijn gezicht ermee in te smeren. Je kan het ook prima op een watje doen en met het watje je gezicht insmeren. Kortom, voor iemand met een droge huid beveel ik dit product zeker aan! Love, B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *