Inspiration | Wardrobe ideas

Hi loves,

Lately I’ve got some struggle with organize my wardrobe. So I thought I make an blog post about some wardrobe ideas. Because every season I’m re-organize my wardrobe over and over again. Most of the time I’m doubting what I need in my wardrobe and what not. I mean summer and winter are easy. For summer most likely short things like tops, shorts, slippers etc and for winter hoodies, boots, beanies etc. But for spring and autumn is an another story. I find it difficult to choose what I really need and don’t need in my ‘main’ wardrobe. That’s right, I have several wardrobes. I think that is an story for an another time! In the picture above you see a few ideas for a nice and clean wardrobe. How do you organize your wardrobe? Let me know in the comments! Do you want to shop my wardrobe? Click here! Love, B

Ik heb de laatste tijd wat moeite met het organiseren van mijn kledingkast. Dus ik dacht laat ik een blog post maken over enkele garderobe ideeën. Want elk seizoen organiseer ik mijn garderobe opnieuw en opnieuw. Meestal betwijfel ik wat ik nodig heb in mijn garderobe en wat niet. Ik bedoel zomer en winter zijn makkelijk. Voor de zomer zijn het altijd korte dingen zoals tops, shorts, slippers, enz. en voor winter hoodies, laarzen, mutsen enz. Maar voor de lente en de herfst is een ander verhaal. Ik vind het moeilijk om te kiezen wat ik echt nodig heb en heb ik niet nodig in mijn ‘hoofd’ garderobe. Dat klopt, ik heb meerdere kasten. Ik denk dat dat een verhaal is voor een andere keer is! In de afbeelding hierboven zie je een paar ideeën voor een mooiere en meer opgeruimde kledingkast. Hoe organiseer jij je kledingkast? Laat het me weten bij de reacties! Wil je mijn garderobe shoppen? Klik dan hier!  Love, B

*All pictures are from Pinterest, I don’t own them. Click here to see my Pinterest page!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *