Blog | How to look fabulous in every photo

Hi loves,

Je kent het wel, die foto’s die met uitgaan worden gemaakt waar je de volgende dag o-zoveel spijt van hebt. Of foto’s waarin je wordt getagd op Facebook waarvan je denkt ‘what the hell did I do?’ Zou het niet geweldig zijn om te stoppen met zorgen te maken over de tagging, onflatteuze foto’s. Hier zijn een paar trucs om jullie te helpen. Love, B

1. Probeer deze old school rode loper truc: zet je tong achter je tanden als je lacht om een ​​goofy, al te brede grijns te vermijden.

2. Als je de neiging hebt om te knipperen in foto’s, sluit je ogen net voordat de foto wordt genomen en open ze langzaam voordat de camera klikt.

3. Ga nooit het dichtst bij de camera staan bij het maken van een groepsfoto.

4. Zorg altijd dat de linkerkant van je gezicht in beeld is.

5. Kantel je gezicht een beetje, zodat je de camera niet vierkant onder ogen komt.

6. Doe alsof je een citroen tussen je schouderbladen aan het knijpen bent om direct verbetering te zien van hangende schouders.

7. Zorg ervoor dat je nooit je make-up to much doet. Door de flits van de camera kom je er uit te zien als een spook. Vooral als je teveel foundation op doet. Kies dus voor nude make-up. Als je te felle make-up op hebt lijk je vaak té opgemaakt en eindig je als een clown op de foto.

8. Kijk boven de lens uit. Deze truc gebruiken bijna al professionele fotografen. Als je boven de lens kijkt lijkt het wel alsof juist meer in de camera kijkt dan als je daadwerkelijk in de camera kijkt (dit hoeft niet voor iedereen te gelden).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *