Fashion | Library denim

Hi loves,

Hier weer een gewone blogpost tussen de heerlijke foto’s van Curacao door. Elke keer als ik ze weer bekijk wil ik zo graag terug! En nu zitten we inmiddels al weer een tijdje in het o-zo heerlijke kikkerlandje.. 

Back to the subject! Vandaag heb ik weer sinds een tijdje een outfit post voor jullie. Ik ben een tijd terug een super leuke boekenwinkel tegen gekomen namelijk Bek Boeken. Het lijkt net een grote ouderwetse bibliotheek. Ik hou van die vintage achtige plaatsen, sowieso ben ik een boeken persoon en vind ik het heerlijk om in een boek weg te dromen. Vandaar dat ik dacht ‘waarom gebruik ik dit niet als mijn fotolocatie?’ Ofcourse was ik alleen maar in kook boeken aan het kijken en dan vooral boeken die over chocolade gingen. Ok, ik geef toe heb ook even bij geschiedenis boeken geneusd, haha.

In deze outfit post draag ik een denim jacket met een furry inside. Onder de denim jacket draag ik een wit lang t-shirt van Abercrombie & Fitch. De schouders zijn een beetje doorzichtig en geven een extra touch aan het shirtje. I like the detail! De broek die ik draag in deze outfit post komt uit een vorige outfit post (Fashion | Tommy Suit). Je kan hem hier bekijken. Deze broek is onderdeel van een two piece van Tommy Hilfiger en zit erg comfortabel! Als laatst draag ik er mijn blauw met witte River Woods sjaal bij. Er zitten donker blauwe pailletjes door heen, al kun je dat op de foto’s niet heel goed zien. Love, B

Shop the look:
Jacket: VIVE Boutique | Shirt: Abercrombie & Fitch | Trousers: Tommy Hilfiger | Shoes: Tommy Hilfiger | Scarf: River Woods

Fotografie by Maxim van Lieshout

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *