Travel | Curaçao Jan Thiel Beach

Hi loves,

Vandaag ga ik jullie vertellen over mijn Curaçao vakantie! Ik ga dit in meerdere delen doen, dus dit wordt deel 1. Inmiddels is het alweer een week geleden dat ik terug ben maar gelukkig schijnt de zon hier in Nederland nog volop. Het weer alleen al in Curaçao is iets om voor naar toe te gaan. Wij hebben ook echt super heerlijk weer gehad, het was soms wel bewolkt maar dit trok best snel weer weg. In ieder geval hadden we ‘s middags altijd zon!

We verbleven in Morena Resort. Dit is een eco resort. Wat je ook wel echt terug kon zien, zo had je geen airco in de woonkamer maar alleen in de slaapkamers. Onze kamer bestond niet uit ramen maar uit schutters. Niet dat we hier heel veel van merkte want we waren er bijna nooit. Morena Resort ligt op Jan Thiel baai. De meeste zeggen dat dit echt een toeristen gedeelte is. Nou vonden wij dit wel meevallen. Het was er juist gezellig druk en veel te doen. We gingen bijna iedere dag wel even naar het strand om te zonnen of te lunchen. Je had hele gezellige restaurantjes zoals Zest Beach Club, Zanzibar of Papagayo Beach Club. Meestal zaten we overdag bij Zest Beach Club en ‘s avonds bij Zanzibar.

Verder hebben we gedaan wat iedereen op het strand doet. Van de zon genieten en lekkere drankjes drinken. We hebben optimaal genoten van alles om ons heen en zijn wel een beetje bijgekleurd! Love, B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *