Blog | Little update

Hi loves,

Een kleine update over mijn blog. Ten eerste: ik ben sinds Februari begonnen met het opzetten van belvivre.nl, ik heb toen beloofd om iedere zondag iets te posten. Maar ik merk door alle drukte van het afstuderen en het werken ernaast dat dit moeilijk voor mij te realiseren is. In ieder geval, op dit moment. Daarom heb ik besloten om niet iedere zondag meer te posten maar meer gewoon wanneer het mijzelf uitkomt. Voor mijn gevoel gebeurd het dan ook meer spontaan dan geforceerd. Ik hoop dat jullie dit begrijpen en het nog steeds leuk vinden om mijn blog berichten te zullen lezen.

Ten tweede: zoals je misschien al hebt gezien is mijn lay-out veranderd. Ik was mijn oude lay-out helemaal zat en heb het besluit genomen om het helemaal om te gooien. Vandaar dat het er anders uit ziet, vinden jullie het tof? Ik in ieder geval wel! Ik ga ook wat meer inspiratie post maken/schrijven. De aankomende tijd zullen jullie zien wat dit inhoud!

Ten derde: ik merk dat ik steeds meer lezers krijg uit andere landen. Daarom wil ik voortaan ook alles grotendeels Engels gaan doen. In het begin zal ik ook nog veel Nederlands erin mengen maar uiteindelijk is het de bedoeling dat het geheel Engels wordt!

Ik hoop dat ik jullie zo voldoende geïnformeerd heb over de vorderingen van belvivre.nl, mocht dat niet zo zijn kan je altijd een reactie hieronder plaatsen of mij een mailtje sturen als je geïnteresseerd bent! Love, B

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *