Fashion | Things you should never wear when it’s hot

Hi loves,

Als je mij volgt op Instagram (@isabelvdeeckhout) weet je wel dat ik in het zonnige Curacao heb gezeten afgelopen tijd. Hierover volgen de aankomende weken nog blog posts over! In Curacao is het altijd warm en/of benauwd. Helaas, hebben we dit weer niet altijd in de zomers hier in Nederland. Maar ik heb toch een klein lijstje opgesteld voor jullie wat je niet moet dragen als het warm is. Kan altijd nog handig zijn voor als je nog op vakantie gaat!

Want zodra de temperatuur weer begint te stijgen en het weer echt warm begint te worden, wordt het tijd om de bikini weer uit de kast te halen. Op dat moment is alles te warm behalve een bikini. Maar na een tijdje, als je weer gewend bent aan het warme weer voelt het stukken beter om meerdere lagen aan te hebben. Behalve deze lijst, draag of doe deze dingen nooit als het warm weer is! Love, B

1. Alles behalve zijde.

2. Skinny jeans.

3. Donkere kleding.

4. Laarzen.

5. Panty’s.

6. Te veel make-up.

7. (Te) Warme maaltijden eten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *