Fashion | Things you should never wear to the airport

Hi loves,

Ten eerste, welkom (terug) op mijn blog! Wat leuk dat je bent beland op mijn site. Ten tweede, als je mij volgt op Instagram (@isabelvdeeckhout) weet je dat ik afgelopen donderdag ben vertrokken naar Curacao! Ik ben hier samen op vakantie met mijn vriend. Hier zullen nog blog post over volgen!

In de blog post van vandaag vertel ik wat je beter wel en niet aan kunt doen naar het vliegveld. Dit heeft onder andere te maken met screenings maar ook met wat wel en niet comfortabel is. Misschien dat je er iets aan hebt! Heb je nog meer tips? Laat het mij weten. Ze zijn namelijk van harte welkom!! Love, B

1. Draag geen lange jurk of een rok. Vaak wordt er gecontroleerd of je er niks onder hebt zitten.

2. Probeer geen oversized jassen of vesten te dragen. Dit zorgt voor extra controle en daarbij zit het helemaal niet zo lekker in het vliegtuig als je denkt.

3. Geen metalen sieraden. Gewoon niet doen.

4. Sterke parfum is ook zeker een no-go. Jij vindt dit misschien zelf niet zo erg, maar het kan een bron van ergernis zijn voor andere mensen.

5. Neem een kleine tas mee als handbagage met daarin alleen je benodigde spullen. Zo gaat het sneller tijdens de screening en hoef je niet heel de tas overhoop te halen als je iets zoekt.

6. Geen knellende randjes, strakke broeken, oncomfortabele materialen. Stel dus op tijd je outfit samen. Zo voorkom je dat je snel iets kiest wat (per ongeluk) heel ongemakkelijk kan gaan zitten.

7. Denk aan laagjes. Ik vind het persoonlijk fijn om een sjaal bij te hebben. Je kan je sjaal altijd nog gebruiken als deken of kussen. In het vliegtuig kan het behoorlijk koud zijn maar soms kan het er ook stik warm zijn. Als je laagjes aan hebt kan je het makkelijk afstemmen op de temperatuur van het vliegtuig.

8. Vest, geen trui. Een vest is handiger uit en aan doen, vooral in het vliegtuig. Je wilt natuurlijk niet degene naast je aanstoten terwijl je bezig bent om je trui uit te doen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *