Travel | Weekend Ameland

Hi loves,

Zoals jullie in mijn vorige blog post hebben kunnen lezen was ik vorig weekend op Ameland met mijn vriend en zijn gezin. Maar zoals jullie ook wel hebben kunnen merken was het vorig weekend niet normaal lekker weer!! 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt bezig ben geweest met foto’s maken. Dit weekend was echt bedoelt om even rust te nemen van het dagelijkse leven. Ik heb wel een paar foto’s gemaakt, die kun je hieronder vinden!

Dag 1: 

Vrijdag vertrokken we rond 11uur richting Ameland. Dit is ongeveer 2,5 uur rijden vanuit Den Bosch voordat je bij de boot aankomt die je naar Ameland brengt. Je kan alleen per boot naar Ameland. Ook best logisch aangezien het een eiland is. Wij hadden de boot van half 3. Maar zoals altijd was de boot vertraagd en duurde het iets langer dan verwacht. Rond half 5 waren we op Ameland. Die avond hebben we niet veel meer gedaan omdat de reis zelf al best vermoeiend was!

Dag 2:

In de ochtend kon je al gelijk merken dat het die dag mooi weer zou worden. Dus besloten we om lekker van het weer te gaan genieten en vooral veel op het terras te zitten. Bart en ik hebben ‘s ochtends nog wel Nobeltje gehaald. Dit is een likeur uit Ameland wat echt mega lekker is. Dus mocht je ooit naar Ameland gaan, zou ik zeker aanbevelen om dat te proeven! Verder die dag hebben we lekker van de zon genoten en heerlijk op het terras gezeten.

Dag 3:

Deze dag zou de mooiste dag van het weekend worden. Alhoewel dat bij ons niet zo was. Er was veel bewolking waardoor de zon niet heel goed door kon komen. Uiteindelijk rond het middag uur kwam de zon toch aardig door. Maar naar mijn eigen mening was zaterdag een betere dag qua weer. Deze dag hebben we ook niet veel uitgevoerd. We zijn een stuk gaan wandelen op het strand en hebben wederom terrasjes gepakt. ‘s Avonds zijn we heerlijk uit eten geweest bij Frankie’s Rib & Steakhouse. Het eten was hier echt overheerlijk en is ook zeker een aanrader!!

Dag 4:

Dit was de dag dat we terug gingen naar het vaste land. Rond kwart over 8 ‘s ochtends ging de wekker al omdat we de boot van half 11 wilde halen. Dit was allemaal volgens plan gegaan totdat de boot weer vertraging had en we uiteindelijk om kwart over 11 pas op de boot zaten. Het weer was niet normaal slecht deze dag. Toen we terug keken op ons weekend hebben we heel erg veel geluk gehad met het mooie weer. Verder was deze dag lang en vermoeiend, dus toen ik thuis kwam ben ik gelijk mijn bed ingedoken en heb ik mijn koffer gelaten voor wat het was!

Je leest dus wel dat we niet veel hebben gedaan maar lekker onze rust hebben gepakt. Ik moet ook eerlijk zeggen dat je van Ameland zelf al heel rustig wordt. Waar ik ook echt wel even aan toe was! Love, B

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *