Fashion | Tommy Suit

Hi loves,

Hier weer een nieuwe update op de blog. De laatste weken zijn nogal druk voor mij geweest maar ik heb dit weekend een rust weekendje. Zoals je misschien al wel weet van mijn Instagram (@isabelvdeeckhout) ben ik een weekendje weg naar Ameland. 

Ieder jaar gaat mijn vriend hier heen met zijn ouders en dit is de tweede keer dat ik mee ga met hun. Je kan er heerlijk tot rust komen en je betreed een hele andere wereld (vind ik dan). Het lijkt echt alsof je weg bent uit Nederland en in het buitenland zit. Volgende week kun je meer lezen over mijn weekend Ameland!

Terug komend op het onderwerp van vandaag. Een paar maanden terug zag ik een te gek Tommy suit. De suit bestaat uit een sweater met grote witte letters van HILFIGER erop, die blauw met wit gestreept is net zoals de broek. De broek zit erg comfortabel, hij stretch mee en de stof is erg zacht aan je huid. Persoonlijk vind ik deze outfit een chique maar ook zeer comfortabele look hebben! Love, B

Shop the look:
Blouse: Selected | Sweater: Tommy Hilfiger | Trousers: Tommy Hilfiger | Shoes: Tommy Hilfiger | Bag: Paul’s Boutique

Fotografie by Maxim van Lieshout 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *