Fashion | Outfit of the day: Oversized blouse

Hi loves,

Goodmorning! Het is weer tijd voor een korte update. De laatste tijd blog ik veel over fashion outfits etc. Daarom vond ik het wel weer eens tijd over een korte update about my life. 

Zoals de meeste van jullie misschien al wel wisten zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding. Het doel van het laatste jaar was dat ik 1000 uur stage moest lopen bij een stage bedrijf. Ik weet wat je nu denkt.. 1000 uur?! Klinkt net als een taakstraf, right? Maar ik ben nu al sinds begin maart klaar en het ging echt sneller dan gedacht!

Inmiddels ben ik begonnen met werken bij het stage bedrijf waar ik afgelopen jaar stage heb gelopen. Dit is natuurlijk mega fijn, omdat ik alles (en iedereen) hier al ken. Ik werk hier t/m de zomervakantie omdat ik na de zomervakantie aan mijn volgende studie wil beginnen. In een andere blog post zal ik hier meer over vertellen. Ik moet namelijk ook nog te horen krijgen of ik wel geslaagd ben, ook dit zal ik in een andere blog post later aan jullie vertellen!

Voor vandaag heb ik (again) een outfit post klaar staan. In de outfit van vandaag combineer ik een oversized blouse op een licht blauwe jeans. Oversized dingen zijn de laatste tijd echt een mega trend geworden. Ik moet zeggen dat ik het zelf ook erg leuk vind. Vooral bij shirtjes of blouses. Ook vind ik het tof om af te wisselen van outfit. In de blog post van vandaag combineer ik bijvoorbeeld simpele dingen die er toch gecombineerd leuk uit zien. Ohja, en de laatste tijd heb ik iets met grote, ronde zonnebrillen. I just love it! Love, B

Shop the look:
Blouse: Zara | Jeans: Zara | Shoes: Tommy Hilfiger

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *