Fashion | Outfit of the day: Pastel mood

Hi loves,

Hoewel ik vorige week positief was over het lekkere weer, is het deze week nogal tegengevallen.. Vandaar dat ik vandaag een outfit post heb geschreven die toch meer bij de lentetijd past in plaats van bij de zomertijd. 

In de outfit combineer ik een grijze skinny jeans met een simpel wit shirt van Hollister. Het shirt heeft grijze letters en is vrij neutraal om te combineren. Zoals ik in mijn vorige blog post al had verteld ben ik gek op simpele shirts omdat ze zo makkelijk te combineren zijn. Vooral pastel kleuren! Waar ik overigens ook dol op ben. Mijn blogpost van vorige week al gelezen? Je checkt hem hier!

Ecru behoort ook zeker tot mijn favo pastel kleuren. Ik draag in deze outfit mijn nieuwe ecru sneakers van de Zara. De zool is best hoog, ik voel me dus ook in een keer 10 cm groter (was het maar zo’n feest). Alhoewel de zool zo hoog is, vind ik het wel bij de schoen passen. Soort van extra touch, omdat de schoen verder heel normaal is. Om de puntjes op de i te zetten draag ik er mijn Karl Lagergeld crossbody bag bij! Love, B

Shop the look:
Coat: Zara | Shirt: Hollister | Jeans: Zara | Shoes: Zara | Crossbody bag: Karl Lagerfeld

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *