Fashion | Outfit of the day: Space Cowboy

Hi loves,

I went for some shopping… Again… Het warme weer komt er weer aan en dat betekend dat je  weer mag switchen van garderobe. Persoonlijk vind ik het altijd leuk om elk seizoen een aantal nieuwe dingen bij je collectie van kleding/schoenen toe te voegen. 

In deze outfit combineer ik een grijs met wit gestreepte broek met een wit t-shirt van Ganni. De letters op het shirt zijn bordeaux rood en velvet, love it! Simpele t-shirts met tekst vind ik super easy te combineren en ben daarom ook verslaafd aan shirtjes met teksten. In deze outfit zie je ook m’n nieuwe aanwinst op mijn schoenen collectie. Namelijk, de Tommy Hilfiger Dolly’s. De schoenen hebben een hoge zool en zijn volledig wit. De schoen is behoorlijk licht in gewicht als je kijkt naar het totaal plaatje. De outfit is compleet met mijn nieuwe portemonnee van Paul’s Boutique. Dit is niet het enigste wat ik geshopt heb, binnenkort zullen er meer ‘outfit of the day’ posten online komen! So stay tuned!! Love, B

I should say: ‘Summer, I’m ready for ya.’

Shop the look:
Shirt: Ganni | Trousers: Pull & Bear | Shoes: Tommy Hilfiger | Wallet: Paul’s Boutique

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *