Fashion | My every day accessoires

Hi loves,

Een tijdje terug had ik beloofd om een blog post te schrijven over my every day accessoires. Hier is ie dan! Ik heb wat foto’s erbij gezet zodat jullie een beetje een beeld erbij krijgen hoe m’n favo sieraden eruit zien. De foto’s spreken wel voor zich, maar ik zal toch even linkjes erbij posten waar je de accessoires kan kopen!

Ik draag het liefst zilveren sieraden. Goud en rosé heb ik ook bij mijn collectie zitten, maar zilver spreekt mij het meest aan. Ook als ik in de winkel sta kijk ik gelijk naar zilveren accessoires. Waarom zijn dit nou mijn favoriete sieraden? Ik kies meestal de avond van te voren mijn kleding uit voor de volgende dag. Ik doe dit niet altijd even zorgvuldig en pak meestal gewoon het eerst wat ik zie hangen. Ik vind persoonlijk dat sieraden grotendeels de outfit maken. De accessoires die ik hieronder heb genoemd zijn mijn favoriete accessoires omdat ze bij (bijna) elke outfit passen. De kleuren zijn makkelijk en goed te combineren, daarom draag ik ze het liefst iedere dag! Love, B

Watch: Tag Heuer Aquaracer

Bracelet: Buddha to Buddha Edwin XS 

Rings: Buddha to Buddha Small ring | Large ring

Fotografie by Joyce Jacobs. @ joycejacobsfotografie.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *