Food | Noord Coffee Roasters

Hi loves,

Vandaag ga ik het hebben over een van mijn favoriete hotspots van dit moment. Namelijk Noord Coffee Roasters in Veghel, Noord-Brabant. Ik zal eerst een kleine omschrijving geven wat Noord Coffee Roasters precies inhoud en erna krijg je een kleine indruk door middel van foto’s.

Alle gerechten van Noord Coffee Roaster worden vers bereidt in de Proef Fabriek. Ambachtelijk en met puur eerlijke ingrediënten en dat proef je ook zeker! De koffie komt uit eigen branderij. Zo is het zeker dat je kan genieten van een vers kopje koffie. Naast de eigen branderij en espressobar leveren ze ook bonen voor de zakelijke markt. Zo kun je ook bonen kopen bij Noord Coffee Roasters om zo ook thuis te kunnen genieten van een heerlijk vers kopje koffie!

Noord Coffee Roasters bied ook koffie concepten en apparatuur in de Horeca of op kantoor. Ze bieden vers verpakte koffie aan voor thuis en rondleidingen met workshops in eigen branderij. Iedere zondag kan je er terecht voor een bezoek aan de branderij. Zo wordt er koffie gebrand en krijg je een uitleg over het proces. Bij een bezoekje aan de bar ontvang je twee entreekaartjes inclusief koffie t.w.v. 10.00 gratis. Met deze kaartjes kun je de eigen branderij van Noord Coffee Roasters bezoeken.

Love, B

 

 

Houthakkersblouse: Maison Scotch | Shirt: Calvin Klein

Social Media Noord Coffee Roasters: Website | Instagram | Facebook

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *