Fashion | Outfit of the day

Hi loves,

In deze outfit combineer ik eigenlijk al mijn favorieten items van dit moment! Ik draag hier namelijk mijn blouse van VILA. Hierop staat een print van geborduurde bloemen met blaadjes, love it! 

Daaroverheen heb ik een nieuw vestje aan, een simpel grijs vestje van Vero Moda. Omdat de blouse al erg druk is vind ik het mooier om een rustig en simpel vestje eroverheen te combineren. Daarnaast is de blouse gerimpeld op de schouders en aan de uiteinden van de mouwen.

De rok die ik draag is een van mijn favoriete rokken op dit moment. Het is een zwarte, leren rok van de Zara. De rok zit onderaan niet strak om je benen maar loopt uit, wat ik een leuk detail vind.

Als laatste draag ik mijn nieuwe geliefde tasje van Karl Lagerfeld. Het tasje is niet mega groot, wat ik ook niet fijn vind. Zolang al mijn benodigdheden erin passen vind ik het prima. Het tasje is uitstekend geschikt voor een avond uit of een etentje!

Binnenkort plaats ik een blog post over ‘My every day accessoires’ waarin ik vertel welke accessoires ik iedere dag draag en ik het fijnst vind om te combineren!

Love, B

Vestje: Vero Moda
Blouse: Vila
Rok: Zara
Crossbody bag: Karl Lagerfeld

Fotografie by Joyce Jacobs.

Klik hier voor het instagram account van Joyce. Neem ook een kijkje op haar website: joycejacobsfotografie.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *