Fashion | Dutch Style Icons

Hi loves,

Iedereen is dol op fashion en haalt dan ook regelmatig inspiratie uit de laatste trends. Nou zijn er altijd mensen waarvan je die inspiratie haalt. Daarom leek het mij leuk om vandaag mijn style-icons op een rijtje te zetten. Omdat afgelopen week New York Fashion Week was leek mij dit wel een toepasselijk onderwerp voor de blog post van deze week! Love, B

Negin Mirsalehi

Negin is een Nederlandse blogger die grote aandacht heeft gekregen door haar Instagram-account, die meer dan 3,7 miljoen volgers heeft. Ze creëerde vervolgens haar eigen persoonlijke blog, neginmirsalehi.com, dat is de thuisbasis van al haar mode en lifestyle smaken. Inmiddels werkt ze met grote merken zoals Dior, Chanel en Revolve. Negin heeft haar eigen haar producten lijn genaamd Gisou. Negin is daarom ook niet te missen uit het Nederlandse Style Icon lijstje.

Claire Rose Cliteur ‘Claartje Rose’

Claartje Rose, oftewel Claire Rose Cliteur, is een echte Nederlandse it-girl en style icon. Met haar onderscheidende uitstraling en gevoel voor het perfecte beeld verovert ze de wereld van Instagram. Met 182K volgers op instagram update ze iedere dag outfit posts en inspiratie. In het jaar 2016 is ze uitgeroepen tot de Style Icon of the Year door Zalando.

Noor de Groot ‘Queen of Jetlags’

Queen of Jetlags, ook wel Noor de Groot, is bekend van haar blog Queen of Jetlags. Sinds ongeveer een jaar is Noor begonnen met vloggen. Zo kunnen haar lezers een kijkje nemen achter de schermen. Noor is haar blog begonnen toen ze heel de wereld over reisde. Inmiddels is haar bereik zo groot geworden dat ze echt behoord tot één van de Nederlandse Style Icons.

Lizzy van der Light

Lizzy van der Ligt begon ongeveer tweeënhalf jaar geleden met bloggen. Dit groeide al snel uit tot een succes. Met 235K volgers op instagram word ze beschouwd als een echte style icon. Op haar blog, lizzyvdlight.com, post ze regelmatig de een naar de ander ultieme fashion outfit.

Sabrina Meijer ‘Afterdrk’ – ‘intoIT Magazine’

Sabrina Meijer is een paar jaar geleden begonnen met haar blog afterdrk.com. Inmiddels is ze overgestapt naar een ander platform, namelijk intoIT Magazine. Op dit platform wilt Sabrina een nieuwe creative weg inslaan door een website te beginnen met alleen maar foto’s van allerlei onderwerpen. Elke foto die je van Sabrina voorbij ziet komen is een outfit to die for. Door haar fashionable style behoort Sabrina zeker tot de Nederlandse Style Icons.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *