Lifestyle | Lazy Sunday Essentials

Hi loves,

It’s Sunday! Dat betekent een nieuwe blog post. Vandaag is het echt een zondag om een heerlijke Lazy Sunday te houden. Het is nog steeds winter wat inhoud dat het nog veel te koud is (vind ik) om echt iets te ondernemen. Vandaar dat ik een paar Lazy Sunday Essentials op een rijtje heb gezet zodat je even heerlijk achterover kan gaan zitten en niks hoeft te doen behalve relaxen. Binnenkort zal ik een review schrijven over het boek COCO Chanel by Megan Hess. Love, B

  1. H&M Ochtendjas / 2. COCO Chanel Book / 3. Wehkamp House Plaid / 4. Hunkemoller Pyjamaset Fleece / 5. My Interior Must Haves A Lovely City Candle / 6. My Interior Musthaves Royal Marble Cover / 7. Victoria’s Secret Pure Seduction Body Mist / 8. Mode Musthaves Agenda For Dreams

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *