Hi loves,

In deze blog post ga ik wat dieper in op mijn blog naam. Ik vertel hoe ik erop ben gekomen en wat de achterliggende gedachte ervan is! En natuurlijk waar mijn blog nou precies over gaat.

Belvivre is een mode, lifestyle en reis blog. Zoals je misschien al hebt gemerkt zullen er tussendoor ook blog post over beauty en food voorbij komen! De naam Belvivre betekent in het Frans mooi leven of goed leven. Origineel schrijf je het ‘Belle Vivre’. Maar omdat ik al vanaf kleins af aan Bel werd genoemd wilde ik mijn eigen draai eraan geven en zo ontstond Belvivre.

Ik zie dit blog als mijn leven, iets moois uit mijn leven. Ik denk persoonlijk dat iedereen iets moois in het leven heeft, maar in dit blog laat ik mijn leven zien. Vooral wat te maken zal hebben met mode, lifestyle en reizen. Mocht je tips hebben voor mij, stuur gerust een mailtje onder het kopje contact.


Wat is jouw blog naam? Of hoe zou jij je blog noemen? Let me know in the comments!

6 comments on “Blog | Why the name?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *