Blog | Get to know me tag

Hi loves,

Welkom op mijn blog. Ik zat er al een tijdje over na te denken om een blog te beginnen. Bij deze is mijn blog officieel online!! Het lijkt me leuk om eerst wat meer over mezelf te vertellen zodat jullie een idee hebben wie er achter dit blog zit. Daarom zal ik een paar vragen beantwoorden van de ‘Get to know me tag’. Hopelijk krijgen jullie zo een beter beeld van mij.

Geboortejaar: Ik ben geboren in 1997.

Woonplaats: Ik ben net verhuisd naar het mooie en bruisende Den Bosch. Dit ligt in Noord-Brabant. Maar ik ben opgegroeid in Uden. Dit ligt ongeveer een half uur van Den Bosch af en is een gezellig dorp. Ik heb altijd in Uden met mijn ouders en broer gewoond.

Kleur ogen/haar: Ik heb donkerbruine ogen. Ik ben deels Indisch, alhoewel je dat niet heel goed kan zien. Mijn kleur haar is ook bruin maar er zitten as blonde plukken tussen, ook wel balayage genoemd.

Studie: Ik studeer Marketing en Communicatie op het Koning Willem I College. In het tweede leerjaar van deze opleiding moest je een uitstroomprofiel kiezen. De keuze was Marketing, Communicatie of Evenementen. Ik heb gekozen voor Communicatie en ik zit nu alweer in mijn laatste jaar. Mijn gehele laatste jaar bestaat uit stage lopen. Dit doe ik bij OTTO.nl in Tilburg.

Ik kan niet zonder: Mijn familie, vriendinnen en mijn lieve vriendje. Ohja, en ofcourse mijn mobiel duh! 

Favoriete bezigheid: Foto’s maken van fashion items, onmisbare outfits en leuke hotspots. Kortom ik hou van dingen vast te leggen. Ook vind ik het awesome om bezig te zijn met designen. Dit doe ik dan ook 24/7 op mijn stage.

Ik hoop dat ik door deze vragen jullie een beter beeld heb gegeven van wie ik ben! Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur me een berichtje onder het kopje contact.

Elke zondag zal er een blogpost online komen!

Enjoy reading on Belvivre.

Love, B

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *